Contact met ons opnemen?

Postadres

Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

Bezoekadressen

Sportlaan 7
6374 CM Landgraaf


Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

50 PLUS Fietstocht

Gemeente Landgraaf, Gemeente Heerlen, Gemeente Brunssum en Vereniging de Ouwe Hap, organiseren dit jaar een speciale 50-PLUS fietstocht editie namelijkDe Bert Vonk 50+ fietstocht 

 

Afgelopen jaar is/was voor iedereen een vreemd jaar. Vorig jaar is de fietstocht helemaal komen te vervallen en ook dit jaar kunnen activiteiten zoals de fietstocht helaas (nog) niet in de originele vorm plaats vinden. Dit jaar willen we er ondanks de situatie in ieder geval voor zorgen dat alle fanatieke fietsers toch op de fiets stappen. Deze editie is dan ook anders dan andere jaren. Gedurende de hele maand juni kunt u samen met vrienden en/of familie, binnen de toegestane maatregelen zelfstandig gaan fietsen. We hebben één mooie route (+/- 40km) uitgezet die u langs alle ‘oud’ bekende horecazaken zal leiden.  

 

Hoe kunt u deelnemen? 

 

U kunt zich aanmelden via de button ‘Aanmelden’ onderaan dit bericht. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestigingsmail en zult u 31 mei van ons een digitale routebeschrijving ontvangen. U ontvangt de routebeschrijving uitgeschreven en de mogelijkheid om droute te downloaden op uw telefoon via de App KomootU kunt dan de hele maand juni, op een dag en tijd naar keuze, gaan fietsen. Heeft u geen printer of vindt u de App niet handig kunt u ook nog altijd bij de vernoemde horecagelegenheden op de flyer (zie bijlage) een uitgeprinte route ophalen. Deze kunt u gratis meenemen. 

 

U bent natuurlijk van ons gewend dat u een leuk gevuld tasje van de PLUS meekrijgt en dat u voor €5,- een kopje koffie en vlaai krijgt met aan het einde van de rit een mooie herinnering. Gezien de opzet van dit alternatief is dit helaas niet te realiseren. Daarnaast hebben we dit jaar ook bewust geen afspraken gemaakt met de horecagelegenheden aangezien zij op dit moment ook blij zijn dat er alweer één en ander kan en mag.  

 

We snappen dat met zijn alle op het terrasje een kopje koffie en stuk vlaai nuttige een stuk gezelliger is maar we hopen u op deze manier toch een leuk alternatief te bieden waarbij iedereen zich ook prettig voelt. Als alles meezit hopen wij dan ook in september weer een tocht te organiseren zoals u van ons gewend bent.  

 

Verder is het belangrijk voor u om te weten dat de tocht volledig op eigen risico geschied en wij het dragen van een helm dan ook ten zeerste aanbevelen.  De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor opgelopen schade of aan derden toegebrachte schade. 

In de bijlage vindt u de flyer voor eventuele aanvullende informatie.  

Voor vragen of aanmelding kunt u terecht bij: BrigitteJudith, Melissa en Wouter viafietstocht@themovefactory.nl  

 

Met vriendelijke groet,   

De organisatie van de Bert Vonk 50+ Fietstocht 2021