Contact met ons opnemen?

Postadres

Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

Bezoekadressen

Sportlaan 7
6374 CM Landgraaf


Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

De samenleving verandert: met de komst van Covid 19 wordt aan sport en bewegen een nog belangrijkere rol toebedeeld, de burger krijgt meer verantwoordelijkheden en de overheid heeft een meer faciliterende rol. Vergrijzing, krimp, gezondheid en veranderende sport- en beweegbehoeften beïnvloeden het recreatieve speelveld.

 

Wie zijn wij
The Movefactory (TMF) voert in opdracht van meerdere gemeenten in Parkstad Limburg het sportstimuleringsbeleid uit. Dit op basis van een jaarlijks programma. TMF helpt de gemeenten, (sport)verenigingen, onderwijs- en zorginstellingen oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken en een divers sport- en beweegaanbod te creëren. TMF werkt in Parkstad Limburg binnen het netwerk van het sociaal domein samen met diverse partnerorganisaties.

Voor uitbreiding van ons team is TMF op zeer korte termijn op zoek naar een sociaal betrokken, enthousiaste en sterke:

 

medewerker Sport en Bewegen (20 uur)
Standplaats: Landgraaf

 

De functie
De medewerker Sport en Bewegen heeft een belangrijke rol in het sportveld binnen het sociaal domein van de gemeenten, met als uiteindelijke doel om de levendigheid en leefbaarheid te behouden en te versterken. Daartoe verzorgt de medewerker beweegactiviteiten aan specifieke doelgroepen, zoals inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt en levert hij tussen- en naschools sportaanbod ten behoeve van de basisschooljeugd. Een derde kerntaak is het verzorgen en begeleiden van kleuterlessen volgens een vaste methode.
Met andere woorden: jij levert een cruciale bijdrage aan de uitvoering van het sociaal segment binnen ons jaarlijks programma en zorgt voor een gezonde leefomgeving bij de betrokken gemeenten.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Het verzorgen van tussen- en naschools sportaanbod aan basisschooljeugd
• Coaching en begeleiding van pedagogisch medewerkers op het gebied van sport en bewegen
• Het aanbieden van kleuterlessen volgens een vaste methode
• Begeleiding van uitvoerende stagiaires
• Begeleiding van deelnemers aan activeringstrajecten sport en bewegen
• Zorgen voor correcte en tijdige communicatie, zowel intern als extern
• (Mede) organiseren van activiteiten en evenementen

 

Dit ben jij
Door je proactieve houding en initiatiefrijk handelen weet je vragen van partners goed in sport en bewegen te vertalen. Daarbij weet je deelnemers op een natuurlijke en overtuigende manier te enthousiasmeren. Je organiseert als vanzelf en communiceert tijdig en correct met je collega’s en netwerk. Je bent flexibel in handelen en staat sterk in je (sport)schoenen. Met je oog voor anderen zie je wat er nodig is op het gebied van sport en bewegen. Dit organiseer jij met een strakke planning, waarin ruimte is voor de nodige creativiteit. Je past perfect in ons team als je graag lacht, behulpzaam bent, sport ademt, initiatief neemt, flexibel bent en ons en onze samenwerkingspartners verrast.

 

Functie-eisen
• MBO werk- en denkniveau
• Opleiding CIOS niveau 4 of ROC Sport & Bewegen niveau 4, bij voorkeur richting BOS
• Affiniteit met sport, spel en bewegen voor zowel kinderen als volwassenen, senioren en specifieke doelgroepen
• Overtuigend kunnen presenteren/instrueren
• Kennis van projectmatig werken
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

 

Wat bieden wij
TMF is een jonge en dynamische organisatie. We werken met een gespecialiseerd team, waarbij iedereen over specifieke competenties beschikt. Ontwikkeling staat centraal en we investeren in vakinhoudelijke en persoonlijke groei door opleidingen, coaching en natuurlijk met afwisselende projecten die zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en mogelijkheden.
Afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring wordt een salaris aangeboden conform de CAO Sport, salarisschaal 7. TMF heeft goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een flexibele werkomgeving.

 

Reageren
Wil je aanvullende informatie? Met inhoudelijke vragen kun je terecht op info@themovefactory.nl. Als je direct wil solliciteren dan verwachten we je (sportieve) motivatiebrief met curriculum vitae uiterlijk maandag 6 september 2021 per email: a.roemgens@hvdsl.nl.
Indien je wordt geselecteerd kun je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op donderdagmiddag 16 september 2021 verwachten. Een social media screening en praktijk oefening kan deel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.