Contact met ons opnemen?

Postadres

Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

Bezoekadressen

Sportlaan 7
6374 CM Landgraaf


Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

De samenleving verandert: met de komst van Covid 19 wordt aan sport en bewegen een nog belangrijkere rol toebedeeld, de burger krijgt meer verantwoordelijkheden en de overheid heeft een meer faciliterende rol. Vergrijzing, krimp, gezondheid en veranderende sport- en beweegbehoeften beïnvloeden het recreatieve speelveld.

Wie zijn wij
The Movefactory (TMF) voert in opdracht van meerdere gemeenten in Parkstad Limburg het sportstimuleringsbeleid uit. Dit op basis van een jaarlijks programma. TMF helpt de gemeenten, (sport)verenigingen, onderwijs- en zorginstellingen oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken en een divers sport- en beweegaanbod te creëren. TMF werkt in Parkstad Limburg binnen het netwerk van het sociaal domein samen met diverse partnerorganisaties.

Voor uitbreiding van ons team is TMF op zeer korte termijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en sterke:

medewerker Sport en Onderwijs LO (20 uur)
Standplaats: Landgraaf

De functie
De medewerker Sport en Onderwijs heeft een belangrijke rol in het sport- en onderwijsveld en draagt daarmee bij aan een goede samenwerking tussen de partijen. Dit met als uiteindelijke doel om de levendigheid en leefbaarheid van de gemeenten te behouden en versterken. Daartoe verricht de medewerker zowel coördinerende als uitvoerende taken. Hij draagt bij aan de versterking van de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in het basisonderwijs en draagt zorg voor het realiseren van sportlessen door verenigingen binnen schooltijd.
Met andere woorden: jij levert een cruciale bijdrage aan de uitvoering van ons jaarlijks programma en zorgt voor een gezonde leefomgeving binnen ons werkveld.

Taken en verantwoordelijkheden
Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Adviseren en ondersteunen van scholen op gebied van sport en bewegen
• Coachen van groepsleerkrachten in bewegingsonderwijs
• Organiseren verenigingslessen en -trainingen binnen lesuren LO van basisscholen
• Werven, begeleiden en aansturen stagiaires
• Opzetten en voorzitten van overlegmomenten op uitvoerend niveau
• Onderhouden van contacten met partnerorganisaties en gemeenten
• Zorgen voor correcte en tijdige communicatie, zowel intern als extern
• (Mede) organiseren van activiteiten en evenementen

Dit ben jij
Door je proactieve houding en initiatiefrijk handelen weet je vragen van partners inhoudelijk op te pakken en in uitvoering weg te zetten. Je organiseert als vanzelf en communiceert tijdig en correct met je collega’s en netwerk. Je bent flexibel in handelen en denken. Met je oog voor anderen zie je wat er in het netwerk van partners nodig is op het gebied van sport en bewegen. Dit organiseer jij met een strakke planning, waarin ruimte is voor de nodige creativiteit. Verder weet je dit prima te evalueren en te documenteren op de daarvoor bestemde plaatsen. Je past perfect in ons team als je graag lacht, behulpzaam bent, sport ademt, initiatief neemt, flexibel bent en ons en onze samenwerkingspartners verrast.

Functie-eisen
• HBO werk- en denkniveau
• Bevoegdheid om het vak bewegingsonderwijs op de basisschool te verzorgen
• Affiniteit met sport, spel en bewegen voor zowel kinderen als volwassenen
• Vaardig in coaching van professionals/begeleiding van docenten
• Kennis van en/of ervaring met projectmatig werken
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij
TMF is een jonge en dynamische organisatie. We werken met een gespecialiseerd team, waarbij iedereen over specifieke competenties beschikt. Ontwikkeling staat centraal en we investeren in vakinhoudelijke en persoonlijke groei door opleidingen, coaching en natuurlijk met afwisselende projecten die zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en mogelijkheden.
Afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring wordt een salaris aangeboden conform de CAO Sport, salarisschaal 8. TMF heeft goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een flexibele werkomgeving.
Reageren

Wil je aanvullende informatie? Met inhoudelijke vragen kun je terecht op info@themovefactory.nl. Als je direct wil solliciteren dan verwachten we je (sportieve) motivatiebrief met curriculum vitae uiterlijk maandag 6 september 2021 per email: a.roemgens@hvdsl.nl.
Indien je wordt geselecteerd kun je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op donderdagmiddag 9 september 2021 verwachten. Een social media screening en praktijk oefening kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.