Contact met ons opnemen?

Postadres

Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

Bezoekadressen

Sportlaan 7
6374 CM Landgraaf


Parijsboulevard 345
6135 LJ Sittard

The MoveFactory bundelt krachten met Huis voor de Sport Limburg

Ook bij The MoveFactory is het lente! De organisatie groeit en bloeit met nieuwe werknemers en samenwerkingen. Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren en wat jij daaraan hebt? Lees hieronder snel verder.

 

We kunnen je nu nog beter helpen!

The MoveFactory en Huis voor de Sport Limburg bundelen de krachten. The MoveFactory geeft uitvoering aan het sport- en beweegbeleid in de gemeenten Kerkrade, Landgraaf en Voerendaal. Huis voor de Sport Limburg is een stichting zonder winstoogmerk en met een maatschappelijke missie: zoveel mogelijk Limburgers aan het bewegen krijgen en houden. Met 30 professionals jagen we die droom samen elke dag na! Door deze intensieve samenwerking kunnen we Limburgse gemeenten en sportstimuleringsorganisaties nog beter maatwerk bieden. Kortom, we helpen we je graag met:

  • Uitvoering sport- en beweegbeleid
  • Inzet buurtsportcoaches (ook tijdelijk)
  • Inzet van co√∂rdinator sport en preventie, sportparkmanager, verenigingsadviseurs
  • Procesbegeleiding, projectleiding, programmamanagement

Benieuwd naar wat Huis voor de Sport Limburg nog meer doet? Bezoek dan hier de website!

Dit alles kunnen we niet alleen

Dankzij de samenwerking met Huis voor de Sport Limburg kunnen we ook de vragen beantwoorden waar we zelf niet direct een antwoord op hebben. Zo is Huis voor de Sport Limburg lid van Sportkracht12 (SK12), het landelijke samenwerkingsverband tussen de provinciale sportorganisaties. In die structuur is ook de samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), NOC*NSF en sportbonden geborgd. Andere partners waar we intensief mee samenwerken zijn JOGG, GGD, Rabobank, KBO, het onderwijs en natuurlijk vele gemeenten in Limburg.

Tot slot

Heb je een vraagstuk rondom sport, bewegen of vitaliteit? Maak dan een afspraak, bel, of stuur een berichtje! We komen graag bij je langs of verwelkomen je op ons kantoor in Sittard of Landgraaf voor een kop koffie.

We helpen je graag!